header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Bestuursmededelingen

Vrijwilligers gezocht!

Nieuws afbeelding 30-8-2021

Beste Pelikanezen,

Als we vooruitkijken naar het komend seizoen, dan blijft het toch spannend welke Delta- of andere varianten ons wat al dan niet zullen gaan toestaan of beletten. Het zou kunnen dat er opnieuw beperkingen zullen zijn en het zou wel eens zo kunnen zijn dat het een heel gewoon en normaal seizoen gaat worden. Laten we voor het gemak nu gewoon eens van dat laatste uitgaan. Na twee heel merkwaardige coronaseizoenen zou dat ineens helemaal niet meer zo gewoon en normaal zijn. En is dat echt iets om naar uit te kijken! Gewoon lekker hockeyen, gewoon competitie spelen (met echte tegenstanders van andere clubs en zelfs met echte uitwedstrijden), gewoon na de wedstrijd samen iets drinken en napraten met toeschouwers, ouders, tegenstanders en scheidsrechters.

Om dat allemaal gewoon te kunnen laten gebeuren moet er gewoon weer heel veel werk verzet worden: trainers en coaches moeten het veld op, bar en wedstrijdtafel moeten bezet, wedstrijden moeten gefloten, leden en sponsors moeten geworven en gekoesterd, budgetten moeten opgesteld en beheerd, keepersuitrustingen en ander materiaal moet in orde gemaakt, scheidsrechters en trainers moeten opgeleid, onderhoud in en om het clubhuis moet gepleegd, kampioenen moeten gehuldigd, toekomstplannen moeten gemaakt, en zo zijn er nog heel veel meer zaken te doen!

Gelukkig zijn er al heel veel Pelikanezen die samen heel veel werk verzetten, maar: alle hulp is welkom, vele handen maken licht werk en het levert vaak veel plezier en gezelligheid op!

Denk eens na welke bijdrage je, als actief lid, als ouder, als toeschouwer of als betrokkene, zou kunnen en willen leveren! En heb het er eens over met andere Pelikanezen, met teamgenoten, met andere ouders en met wie al niet meer! Heb je idee├źn, wil je je aanmelden en/of heb je vragen: meld het op [email protected], spreek straks rond de velden commissieleden (op de website vind je namen en functies) aan en dan gaan we samen aan de slag!

Het bestuur


Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]n.nl