header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Mini Hockey / Hockeyschool

Minihockey

Om kinderen al vanaf 4 jaar op speelse wijze in aanraking te laten komen met sport, heeft de KNHB Funkey ontwikkeld. Funkey is een reeks van beweeglessen, waarbij kinderen kennis kunnen maken met diverse soorten sport en bewegen. Elke les bestaat uit loopscholing, balvaardigheden, een vorm van hockey; knots-, uni- of gewoon hockey en sociale vaardigheden zoals leren om samen te spelen en samen plezier te maken in een team. Al deze ingrediƫnten vormen de 'key' naar zoveel mogelijk 'fun'.

Omdat we het speelplezier in combinatie met de hockey opleiding van onze jongste jeugd erg belangrijk vinden, worden de trainers van Funkey begeleid door HockeyWerkt.nl. Spel en beweging, aangepast op het ontwikkelingsniveau van deze leeftijdsgroep, staan tijdens de trainingen centraal.

Aanmelden voor Minihockey kan digitaal via het inschrijfformulier. Ook voor een proefles dien je je eerst aan te melden. Indien er plaats is mag je dan 3 keer komen proberen.

Huidige tijd: minihockey woensdag 17.00-18.00 uur  veld 2

Nog vragen? 
Stuur een e-mail naar [email protected] en kijk regelmatig op de Minihockey pagina voor mededelingen en andere Minihockey activiteiten.


Héél véél hockeyplezier bij de Hockeyschool van RMHC De Pelikaan!

Hockeyschool

De Hockeyschool is er voor kinderen tot en met 6 jaar oud. 

Het doel van de Hockeyschool is om de jongste jeugd op een prettige, veilige en dynamische manier te leren hockeyen door het aanleren, oefenen en verbeteren van de basistechnieken van de hockeysport. We maken hierbij o.a. gebruik van de Spelcontainer die is gevuld met kleurrijke materialen. Er worden groepjes van 7 tot 8 kinderen gemaakt die per groep door een trainer worden begeleid. Er wordt getraind in circuitvorm.


Wat doe je aan?

Een trainingsbroek kort/lang, een shirt, sportschoenen en eventueel een regenjack. 

Wat neem je mee?

Je hockey stick als je die hebt (de Hockeyschool heeft ook eigen sticks die je mag gebruiken) en een bitje (ter bescherming van je tanden) te koop bij MervoSport. Daarnaast is er 2 maal per jaar gelegenheid een op maat gemaakte gebitsbeschermer aan te laten meten. Communicatie hierover wordt als nieuwsbericht op de Pelikaan site geplaatst.

Wanneer gaat de Hockeyschool niet door?

Bij hevig onweer en als de velden afgekeurd zijn. Kijk daarom bij extreem weer of twijfel op de website.

Aanmelden voor de Hockeyschool

Via deze website kun je je hier inschrijven.  Ook voor een proefles dien je je eerst aan te melden. Indien er plaats is mag je dan 3 keer komen proberen.

 

Huidige tijd: hockeyschool woensdag 16.30-17.30  veld 4

 


Nog vragen?

Stuur een e-mail naar [email protected] en kijk regelmatig op deze Hockey School pagina voor mededelingen en andere Hockey School activiteiten.

Héél véél hockeyplezier bij de Hockeyschool van RMHC De Pelikaan!