header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Veld 1 en 2 gesloten vanwege opvriezing

Algemeen

20-11Velden 1 en 2 zijn momenteel bevroren en mogen vandaag niet betreden worden. 
Het is aan de betrokken trainers zelf of ze hun training afgelasten of voor een alternatief programma kiezen.
De Sinterklaasviering gaat gewoon door, maar zal waarschijnlijk verplaatst worden naar één van de zandvelden, dit wordt ter plekke bekeken.

Lees verder

SilverCup wedstrijden Dames 1 & Heren 1

Technische zaken Nieuws afbeelding

18-11 Komende twee vrijdagavonden zijn er weer veelbelovende en altijd spannende SilverCup wedstrijden te zien op de club. Zowel Dames 1 als Heren 1 spelen een thuiswedstrijd in de vierde ronde van de KNHB bekercompetitie. Het succesvolle bekeravontuur van Dames 1 tijdens afgelopen seizoen smaakt natuurlijk naar meer, dus kom allemaal onze vaandelteams aanmoedigen!

Lees verder

Beleidsplan 2019-2025

Bestuursmededelingen Nieuws afbeelding

11-11Het bestuur heeft hard gewerkt om het beleidsplan op te stellen voor 2019-2025.  Ben je ge├»nteresseerd in wat het bestuur heeft uitgestippeld lees dan de bijlage. Heb je vragen? Mail ze dan naar [email protected]  

Lees verder

Sinterklaas hockey clinic 30 november

Evenementen Nieuws afbeelding

31-10De Pieten komen ook dit jaar weer een hockey clinic verzorgen bij Pelikaan. Deze clinic is voor de jongste jeugd en vindt plaats op 30 november van 9:30 tot 14:00 uur. Aanmelden kan via [email protected] en kost 17,50.  Je leest er alles over in de bijlage.  Lees verder

ZAALHOCKEY SPELREGELAVOND

Technische zaken Nieuws afbeelding

15-11 Het einde van de herfstcompetitie nadert en dat betekent dat de zaalhockey er aan komt.
Een zeer leuke afwisseling in het seizoen, maar altijd een snel en lastig spelletje! Ook voor komend zaalseizoen zijn er meerdere spelregelwijzigingen vanuit de KNHB in de zaalcompetitie 2019-2020.

Lees verder

Workshop coaches en trainers zaalhockey

Technische zaken Nieuws afbeelding

5-11 Op donderdag 28 November 2019 zal er speciaal voor coaches en trainers een workshop m.b.t. zaalhockey worden gehouden. In deze workshop zal worden ingegaan op de specifieke zaalhockey tactieken en -technieken. We hebben Huub Claessens bereid gevonden deze avond op zich te nemen. Waarvoor dank.


Lees verder

GEZOCHT! Bardienst vrijwilligers

Algemeen Nieuws afbeelding

5-11 Heb je altijd al achter de bar willen helpen maar is het er nog niet van gekomen om jezelf in te plannen, Stefanie zou het super gezellig vinden als je een paar uurtjes komt helpen. Heb je interesse laat dit dan weten via [email protected] of schrijf jezelf in via de Pelikaan app (plan je dienst), natuurlijk mag je Stefanie ook gewoon aanspreken.


Lees verder

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]