header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsor acties

Volvo Clubbonus en Volvo Clubbonus Selekt

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al meer dan 25 jaar structureel in talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. De laatste jaren richten ze zich bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. De betrokkenheid van Volvo als partner van de KNHB zie je terug als shirtsponsor en partner van Jong Oranje, bij landelijke en regionale talentontwikkeling van de KNHB en als sponsor van internationale hockeyevenementen in Nederland. Maar ook op lokaal niveau is Volvo een betrokken partner.

Volvo Car Nederland neemt haar rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Het is voor Volvo Car Nederland belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal dealers en hockeyverenigingen, waaronder R.M.H.C. de Pelikaan, wordt de samenwerking al sinds 2010 beloond met de Volvo Clubbonus.

HOE HET WERKT

De Pelikaan heeft met Autobedrijf Bluekens B.V. al jarenlang een partnership. Dat betekent dat de Pelikaan een bonus van € 1.000,- ontvangt bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast ontvangt de Pelikaan ook € 500,- bonus bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.

De Volvo Clubbonus of Volvo Clubbonus Selekt wordt uitgekeerd indien er sprake is van:  

  • Een structureel en geldig partnership tussen een dealer en een hockeyvereniging (wat dus van toepassing is op de samenwerking tussen Volvo Bluekens Roosendaal en De Pelikaan);
  • Bij de aankoop of lease van een nieuwe Volvo aan een lid, dan wel ouder/verzorger van het betreffende lid van de hockeyvereniging;
  • De hockeyvereniging is (indirect) betrokken bij de verkoop/lease van een nieuwe Volvo;
  • De bonus wordt geoormerkt voor de jeugdopleiding of een duurzaamheidsinitiatief van de betrokken vereniging;
  • Een koper dient te verklaren lid te zijn van een vereniging of ouder/verzorger van een lid van de hockeyvereniging;
  • De auto voldoet aan de Volvo Selekt voorwaarden (niet ouder dan 5 jaar en maximaal 150.000km);
  • De auto is aangemeld als Volvo Selekt.
Uiteraard heeft de Volvo Clubbonus geen negatief effect op de eventuele korting of inruilprijs bij aanschaf of leasen van een nieuwe Volvo. De uit te keren bonus wordt door Volvo Car Nederland gefinancierd en staat los van de marge van Autobedrijf Bluekens B.V. Combineer een scherp voorstel met een bijzondere donatie in de clubkas en profiteer dubbel!

Breng eens een bezoek aan de showroom van Autobedrijf Bluekens B.V., Vlierwerf 9, 4704 SB Roosendaal. Telefonisch te bereiken op 0165-553040. Of neem een kijkje op bluekens.com.


Ledenkorting bij Mervo Sport

Bij Mervo Sport Roosendaal krijgt ieder Pelikaan lid 10% korting! Mervo Sport Roosendaal is de vaste leverancier voor onze vereniging. Mervo Sport Roosendaal levert alle kleding van de Pelikaan en voert merken als: Reece, Osaka, Stag, Brabo, Grays, Adidas, Indian Maharadja, Mercian enzovoorts.

Bij Mervo Sport vindt u ALLES op het gebied van hockey. Mocht u toch iets missen? Dan doen wij ons best om dit zo snel mogelijk voor u in huis te halen! 

Neem eens een kijkje in de prachtige winkel van Mervo Sport, gevestigd in de Roselaar (nr. 13) in Roosendaal. Telefonisch te bereiken op 0165-537419 of check eens online op mervosport.nl.