header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsor mogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Onze vereniging (financieel) ondersteunen kan op diverse manieren.

 • Club van € 100,-
 • Kledingsponsoring
 • Veldsponsoring
 • Bordsponsoring
 • Evenementsponsoring
 • Jeugdsponsoring
 • Stille sponsoring
 • Sponsoring op maat

 

Over de Club van € 100,-.

Bouw met ons mee aan de stralende toekomst van onze club, RHMC De Pelikaan! 

We hebben een ambitieus doel voor ogen: het versterken van onze jeugdafdeling in de volle breedte. En daar hebben we jouw steun bij nodig! Samen kunnen we een positieve impact hebben op de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Samen kunnen we bouwen aan een warm nest, waarin ze zich geliefd, gesteund en geïnspireerd voelen. 

Met de Club van € 100,- maken we het mogelijk om onze jeugd de beste faciliteiten te bieden. We willen ze laten schitteren op het veld, hun talenten laten groeien en ze een geweldige tijd laten beleven. En jij kunt hier een cruciale rol in spelen! 

Hoe gaan we dit doen? Door het faciliteren van hoogwaardige materialen en extra trainers en trainsters in alle leeftijdscategorieën. We willen ervoor zorgen dat elk kind de kans krijgt om zich maximaal te ontwikkelen, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau. Met jouw hulp kunnen we hen de begeleiding geven die ze verdienen! 

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook concrete plannen om ons terrein te verbeteren, zodat onze jeugdleden zich helemaal thuis voelen bij RHMC De Pelikaan. We willen een pannaveld realiseren, een plek waar onze jeugdleden hun technische skills kunnen laten zien en zichzelf kunnen uitdagen. Met de Club van € 100,- kunnen we deze langgekoesterde droom werkelijkheid maken! 

Je krijgt er ook nog iets voor terug. Als lid van de Club van € 100,- word je onderdeel van een exclusieve gemeenschap van gepassioneerde supporters die begrijpen hoe belangrijk het is om onze jeugd te ondersteunen. Bovendien draag je bij aan de bloei van RHMC De Pelikaan en zet je een onuitwisbare stempel op de toekomst van onze club. Vanaf seizoen 2023 – 2024 organiseren we jaarlijkse de enige echte Club van € 100,- borrel. Die wil je natuurlijk niet missen. 

Dus sluit je aan bij de Club van € 100,- en laat jouw betrokkenheid zien! Samen maken we van RHMC De Pelikaan dé plek waar onze jeugd kan schitteren en groeien. Samen bouwen we aan een prachtige toekomst! 

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je hier in of scan de QR code als je langs ons Club van € 100,- bord loopt. 

RHMC De Pelikaan, een warm nest waarin talenten tot bloei komen!

 

Kledingsponsoring

Kledingsponsoring kan op meerdere manieren vormgegeven geworden. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe shirtsponsoren voor een periode van 3 jaar, vanaf seizoen ’24/’25.

Ook is er de mogelijkheid om een team te voorzien van een teamtrui, in samenwerking met MervoSport.

Shirtsponsoring

Met ingang van seizoen ‘24/’25 zijn wij op zoek naar nieuwe shirtsponsoren voor het thuistenue van een kleine 1.000 leden. Inmiddels hebben wij Vermetten (voorkant) en Orange Charging (achterkant) al mogen vastleggen voor de komende 3 seizoenen. De beide mouwen zijn nog beschikbaar. 

Voor meer informatie hierover kan een email gestuurd worden naar [email protected].

 

Sponsoring teamtrui

Wij hebben ervaren dat er veel animo is om afzonderlijke teams te ondersteunen door middel van het sponsoren van teamkleding. Daarom is het, in samenwerking met Mervo Sport,mogelijk om een Indian Maharadja teamtrui aan te schaffen met uw logo in wit gedrukt op de mouw. De spelersnaam kan mogelijk op de achterkant worden gedrukt.

Door deze samenwerking kunnen we een uniforme uitstraling neerzetten. In overleg met de sponsorcommissie, kan ook in samenwerking met Mervo Sport gesproken worden over andere passende vormen van kledingsponsoring van teams. Let hierbij op dat de Pelikaan een partnership heeft met Indian Maharadja. 

De kosten voor de teamtruien zijn als volgt:

 

 • Junioren € 19,50 (incl. btw) per trui
 • Senioren € 23,50 (incl. btw) per trui
 • Drukken logo (in wit) € 7,50 (incl. btw) per trui
 • Naambedrukking € 5,00 (incl. btw) per trui 

 


Veldsponsoring

Op dit moment zijn alle velden voorzien van een sponsor. Daarom wordt er bij de Pelikaan gespeeld op de volgende velden:

 

 1. Het Plus Hoofdveld
 2. Het Handpicked Veld
 3. Het Bluekens Veld
 4. Het Dr. Sticker Veld 

 


Bordsponsoring

Op het Plus Hoofdveld, het Handpicked Veld en het Bluekens Veld is er ruimte voor bordsponsoring. Op het gebied van bordsponsoring, geldt dat sponsorcontracten worden aangegaan voor een periode van 3 jaar. De jaarlijkse kosten hangen af van het veld en de zichtbaarheid op het veld.

Voor alle borden geldt dat de productiekosten (à € 275,- excl. btw) eenmalig apart worden doorberekend. Vanaf 4 borden of meer treedt een staffelkorting in werking. De borden hebben een afmeting van 300 x 75 cm en worden geleverd door Dr. Sticker. De borden langs ons hockeyveld zijn gemaakt van 8 mm hpl.

Dit maakt onze borden "hockeybalproof” en zo zorgen we dat we handelen in lijn met de veiligheidsrichtlijnen vanuit de KNHB. Dit verklaart ook de productiekosten van dit type borden. 

Na een periode van 6 jaar worden de borden verplicht vernieuwd om een hoogwaardige uitstraling te kunnen garanderen. Ook deze productiekosten worden aan u doorbelast. De locatie van uw bord wordt in overleg met u bepaald en contractueel vastgelegd. 

De prijzen per bord, per jaar (excl. btw en productiekosten) zijn als volgt:

 

 • Plus Hoofdveld:
  • € 500,- excl. BTW
  • € 600,- excl. BTW, zichtzijde
 • Handpicked veld:
  • € 300,- excl. BTW
  • € 400,- exc. BTW, zichtzijde.
 • Bluekens veld:
  • € 200,- excl. BTW
  • € 300,- excl. BTW, zichtzijde.

 

 

Evenementensponsoring

Ieder jaar organiseren wij een aantal terugkerende evenementen, zoals de minislotdag, de vrijwilligersbarbecue, de slotbarbecue, kampioenshuldigingen, het Pelikaan Familietoernooi, clinics etc.

Adopteer een evenement!

Wilt u uw naam verbinden aan één van onze evenementen, neemt u dan contact op met onze sponsorcommissie. Laten we samen onvergetelijke momenten creëren!

Wij gaan graag met u in gesprek. Stuur een bericht naar [email protected]


Jeugdsponsoring

Wij zoeken een sponsor die specifiek onze jeugdleden een warm hart toedraagt. Wij gaan graag met u in gesprek om deze sponsoring verder vorm te geven.

Het talent van de toekomst, dat begint bij De Pelikaan bij de hockeyschool. Hier wordt gebruik gemaakt van veel trainings- en spelmateriaal. Wilt u uw naam verbinden aan onze hockeyschool? Dat kan voor een bijdrage van € 2.500,- excl. BTW per jaar, voor een periode van minimaal 3 jaar.

Ook zoeken wij een sponsor die zich specifiek wil verbinden aan onze jongste jeugd (O8, O9 en O10 oftewel de 3-, 6- en 8-tallen). Wilt u uw naam verbinden aan onze Jongste Jeugd? Dat kan voor een bijdrage van € 2.500,- excl. BTW per jaar, voor een periode van minimaal 3 jaar. Met deze bijdrage kunnen we onze vrijwillige jeugdtrainers belonen en zorgdragen voor het behoud van het trainings- en wedstrijdmateriaal.

Stille sponsoring

Draagt u onze club een warm hart toe, maar is zichtbaarheid voor u van ondergeschikt belang? Alle bijdragen zijn welkom. Neemt u contact op met [email protected] om eens van gedachten te wisselen.

 

Sponsoring op maat

Wilt u een combinatie van eerder genoemde opties of heeft u wellicht zelf een uniek idee om onze club te sponsoren? Wij gaan graag met u in gesprek. Neemt u contact op met onze sponsorcommissie via [email protected] om uw ideeën met ons te delen.