header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Bestuursmededelingen

bardienst door ouders

23-2-2023

Terug van weggeweest: bardienst ouders jeugdleden op zaterdag

 

Beste leden en ouder(s), 

Sommige ouders kennen het wellicht nog van een paar jaar terug: bardienst op zaterdag. Als hockeyclub weten we wat het is om aan teamsport te doen. Met elkaar trainen, wedstrijden spelen en de vereniging draaiend houden. Daarin speelt iedereen zijn rol en samen maken we de club. Heel veel mensen leveren daar hun bijdrage aan, als scheidsrechter, trainer of coach, vrijwilligers binnen de commissies of op een andere manier. Achter de bar komen we hierbij mensen tekort. Daarom wordt bardienst voor ouders opnieuw geïntroduceerd. Zo helpt u de club gastvrij te zijn naar alle leden en bezoekers.

Het idee is dat ouders tijdens de wedstrijden van hun kind worden ingeroosterd voor bardienst. We gaan er dan van uit dat 1 van de ouders of verzorgers een uurtje meehelpt achter de bar, met koffie, thee of iets fris inschenken en afrekenen. Uiteraard onder begeleiding van de vaste barbezetting Carla en Alain, ze leggen graag uit wat er moet gebeuren. 

In de pelikaan app zal worden aangegeven dat uw kind bardienst heeft, deze moet door de ouders worden ingevuld. Na de bardienst wordt u dan afgelost door de volgende, soms een ouder uit het team van uw kind, soms een ouder uit het volgende team dat bardienst verzorgt. Ouders zullen hiervoor een paar keer per jaar aan de beurt zijn. Als ouders al een team coachen, dan worden ze uiteraard niet ingedeeld.

Komt het een keer niet uit om bardienst te doen? Onderling ruilen is toegestaan, laat het in dat geval wel even weten via [email protected] . De ervaring leert dat dat eigenlijk altijd lukt. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en veel plezier met de hervatting na de winterstop!

Sportieve groet namens het Bestuur en de Barcommissie 

Agenda

29-6 Familietoernooi
16-9 ALV 2024

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal


KVK 40280633

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]