header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Bestuursmededelingen

We zijn weer begonnen!

10-3-2023

WE ZIJN WEER BEGONNEN!

Maar eerst een korte terugblik: een aantal weken geleden hebben we, in een bomvol clubhuis, de herfst- en winterkampioenen gehuldigd. Dat waren er heel wat:


-         MO9-1

-         JO10-1

-         JO10-2

-         MO12-4

-         MO14-2

-         MO14-4

-         MO16-1

-         MO16-2

-         MO16-4

-         MO16-6

-         JO18-2

-         MO18-3

-         Jong Dames 1

-         Jong Heren 2


Van harte proficiat en ga zo door!

Een grote pluim voor de zaalcommissie, die dit jaar geheel nieuw was samengesteld: het zaalseizoen is mede dankzij hun inspanningen uitstekend verlopen. Daar waren we na twee coronawinters wel aan toe en het smaakt nu al naar meer voor de komende zaalperiode!

Intussen is het carnavalsfeestgedruis nog maar net ten einde, maar zijn we weer volop de wei in: de trainingen zijn begonnen, velen hebben afgelopen zaterdag en zondag hun eerste competitiewedstrijd al weer gespeeld en voor sommige teams gaat dat het komend weekeinde gebeuren.

Op de website staan alvast de volgende data om te noteren in de agenda: 14 april vrijwilligersavond, 28 mei familietoernooi en 11 juni slotbarbecue en kampioenenhuldiging. Het zou mooi zijn om de agenda (naast de reguliere trainings- en wedstrijddata) verder te vullen met leuke activiteiten voor iedereen: (jongste) jeugd, (jong-)senioren en veteranen. Wie daar aan zou willen bijdragen door bijvoorbeeld het bedenken en/of organiseren en/of coördineren van dergelijke evenementen, nodigen we van harte uit om dat te melden. Spreek elkaar hierover langs de lijn; e-mailberichten met vragen, suggesties en/of aanmeldingen mogen naar [email protected]

We rekenen, met dank aan allen die zich ervoor inspannen om dat allemaal mogelijk te maken, op een sportieve, gezonde en veilige tweede seizoenshelft voor iedereen, met heel veel hockeyplezier.

Het bestuur

10 maart 2023